Part-time werk met full-time salaris (ook voor 55 plussers)

Veel mensen zijn voor hun inkomsten nog altijd afhankelijk van een baan bij een baas. Op het moment dat je in een zo’n situatie ontslagen wordt, ontstaan er problemen zoals het betalen van de hypotheek. Daarnaast is het in de huidige economie ook niet eenvoudig voor 55 plussers om succesvol te solliciteren en een andere baan te vinden.

Werk, kortom, ligt niet meer voor het oprapen en dienstverbanden van tientallen jaren bij dezelfde werkgever worden zeldzaam. Het is dus zaak om te zorgen dat je zelf voor een inkomen kan zorgen.

Geld verdienen via internet stond 10 jaar geleden nog in de kinderschoenen maar internet was ook nog niet zo groot. Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons huidige leven. Het internet is heel groot geworden, de taart is gegroeid, daarnaast is alles transparanter geworden waardoor het nu voor iedereen met een computer + internet aansluiting mogelijk is om geld (bij) te verdienen via internet.

Waarom zou je nog afhankelijk blijven of elke keer weer teleur gesteld worden door de volgende afgewezen sollicitatie?

Lees meer >>

Zoektermen:

  • vacatures 55 plus
  • vacature 55 plus

5 thoughts on “Part-time werk met full-time salaris (ook voor 55 plussers)

  1. Ik ben al vier jaar werk zoekend en ik geef langzaam de moed op van de VDAB of Interims moet men niet verwachten of hulp wat deze twee doen is gewoon een gesprek met u doen ! van de Interims hoort men alleen wij zal u bellen als iets bij u past en van de werkgever antwoord niet eens ik ben 58 jaar en zou nog 7 jaar moeten werken maar de vraag is hoe als men geen kans krijgt

  2. Ik hoop dat ik nog werk zal vinden in Belgie of Holland ik spreek Engles,Frans,Nederlands,Hongaarse Frans,en maatige Duits

  3. Goedendag,
    Ik ben reeds lang bezig een werk te vinden, in de buurt Geldermalsen/Tiel. Ben 55 jaar. Misschien en hoop hier wat te vinden.
    Vriendelijke groeten,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *